2010. október 13.

Féléves prémium

A luxusmárkák számára kíván felületet nyújtani a decemberben debütáló Andrássy 1061.

A luxusmárkák számára kíván felületet nyújtani a decemberben debütáló Andrássy 1061.

Az új prémium divat- és életmódmagazin Baldaszti Péter és Ménesi Zsolt üzletemberek kezdeményezésére jön létre, melynek célja a közvetlenebb és szélesebb körű kapcsolat kialakítása a luxus termékek iránt érdeklődők és a forgalmazók között, együttműködésben az Andrássy úti prémium üzletekkel.

A magazint kiadó Büro 1012 kreatíviroda rendszeresen tervez a helyszínre divatbemutatókat, hogy segítsék az Andrássy út életének fellendülését, a hazai és külföldi turizmus élénkítését, melyet nemzetközi színvonalra kívánnak emelni. Az első rendezvény jövő tavasszal a Fashion Night Out-tal indul. A félévente megjelenő magazint magyar és angol nyelven adják ki. A kiadvány a belvárosi kiemelt hotelek, éttermek, az Andrássy úti üzletek és a magazin egyéb prémium partnerei, képviseletei polcaira kerül ki - írja a Kreatív.

 

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.