2010. október 13.

Féléves prémium

A luxusmárkák számára kíván felületet nyújtani a decemberben debütáló Andrássy 1061.

A luxusmárkák számára kíván felületet nyújtani a decemberben debütáló Andrássy 1061.

Az új prémium divat- és életmódmagazin Baldaszti Péter és Ménesi Zsolt üzletemberek kezdeményezésére jön létre, melynek célja a közvetlenebb és szélesebb körű kapcsolat kialakítása a luxus termékek iránt érdeklődők és a forgalmazók között, együttműködésben az Andrássy úti prémium üzletekkel.

A magazint kiadó Büro 1012 kreatíviroda rendszeresen tervez a helyszínre divatbemutatókat, hogy segítsék az Andrássy út életének fellendülését, a hazai és külföldi turizmus élénkítését, melyet nemzetközi színvonalra kívánnak emelni. Az első rendezvény jövő tavasszal a Fashion Night Out-tal indul. A félévente megjelenő magazint magyar és angol nyelven adják ki. A kiadvány a belvárosi kiemelt hotelek, éttermek, az Andrássy úti üzletek és a magazin egyéb prémium partnerei, képviseletei polcaira kerül ki - írja a Kreatív.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.