2016. május 11.

Felhőalapú rendszert vezet be a T-Systems

Ezentúl nemcsak nagyobb hatékonysággal végzi a vállalati szolgáltatások menedzselést, hanem egyúttal a ServiceNow kiemelt regionális partnerévé válik a térségben.

A T-Systems Magyarország több ezer vállalati ügyfelének biztosít IT üzemeltetési szolgáltatást és kezeli az ezekkel kapcsolatban felmerült tevékenységeket. A most átadott felhő alapú ServiceNow rendszer gyors, testreszabott, és egységes vállalati működést tesz lehetővé. A felhasználók többek között olyan automatizált kiszolgálási funkciókhoz jutnak, amelyek nagyobb üzemeltetési biztonságot nyújtanak számukra, jelentősen javítják a kapcsolattartást, illetve üzleti és naprakész információkat biztosítanak számukra. Az új rendszer 18 end-to-end üzleti folyamatot fed le, ideértve többek között a panaszkezelést, karbantartás támogatást, szerződéskötést. A T-Systems Magyarország erre a platformra telepíti át a jelenlegi több mint 3 ezres vállalati ügyfélbázisát, valamint azon új ügyfeleit is, akik korszerű és hatékony vállalati szolgáltatás-menedzselési megoldással kívánnak megfelelni az üzleti kihívásoknak.

„A ServiceNow vállalattal együttesen olyan új megoldást kínálunk az ügyfeleknek, amely közvetlenül javítja az ügyfélélményt is: professzionális kiszolgálást, transzparens működést” – mondta Kiss Róbert, a T-Systems Magyarország outsourcingért és üzemeltetésért felelős igazgatója.

„Partnereink folyamatosan újításokat vezetnek be, új megoldásokkal növelik tovább a ServiceNow értékét. Nagy örömmel üdvözöljük a T-Systems Magyarországot, mint a térségben működő legújabb Menedzselt Szolgáltatónkat és legfőbb megvalósítási partnerünket a ServiceNow családján belül” – tette hozzá David Griffiths, a ServiceNow térségért felelős alelnöke.

Az új szolgáltatás beindításának sikerességéhez hozzájárult a T-Systems Magyarország tanácsadó és fejlesztő csapata, valamint technológiai partnere, a GuideVision széleskörű együttműködése. „Meggyőződésünk, hogy a projekt sikere a magasan képzett megvalósítási csapatnak köszönhető” – említette Jakub Zrzavy és Zalan Heil, a GuideVision ügyvezető igazgatói.