2012. november 08.

Felhős webshop kkv-knak a Telekomtól

Online webáruházépítő megoldást indított WebshopÉpítő néven a Magyar Telekom mikro, kis- és középvállalkozások számára.

Online webáruházépítő megoldást indított WebshopÉpítő néven a Magyar Telekom mikro, kis- és középvállalkozások számára.

Az online, felhő alapú webáruház készítő és üzemeltető szoftver segítségével gyorsan, költséghatékonyan és egyszerűen építhető fel webáruház, amely keresőoptimalizált is egyben, tehát nem kell attól félni, hogy az új online üzlet elvész majd az internetes áruházak tengerében.

A webáruház beindítása kockázatmentes, nem igényel beruházást, hiszen a szolgáltatás havi díjas alapon érhető el, és tanácsadás is kérhető a szoftver előfizetői számára.

A WebshopÉpítő program azon túl, hogy tartalmazza az alapvető webáruházfunkciókat - színes webshop sablonok, többféle szállítási mód, okos raktárkészlet, többféle fizetési mód -, vásárlásra ösztönöző, valamint marketing funkciókkal is bír. Az intelligens termékkereső például minden fontosabb termékadatban keres, és már a keresőszó beírása közben megjelenít lehetséges találatokat. Miközben az ügyfelek az oldalon böngésznek, láthatják a legtöbbet vásárolt, legújabb, vagy kapcsolódó, illetve akciós termékeket. A termékekről szöveges és számszerű értékelés is adható, ami azért fontos, mert a leendő vevők leginkább a korábbi vevők véleményére adnak. Lehetőség van kuponakciókat indítani és a termékeket megosztani közösségi oldalakon is.

A rendszer a számítógép böngészőjében működik, így nem igényel telepítést, valamint bárhonnan használható. A felhő alapú elérésnek köszönhetően nagy mobilitást biztosít felhasználójának, bármely számítógépről, okostelefonról és tabletről is használható.

A WebshopÉpítő a Webshop-Experts Kft. fejlesztésével vált a Magyar Telekom által ajánlott szolgáltatássá.

A szolgáltatás egyébként a kipróbálástól számított 14 napig ingyen használható. Ezt követően több csomagból lehet választani. A legolcsóbb havi nettó 3990 Ft-ba kerül.