2012. április 03.

Felpörög a CME

Újabb piaci szegmenst céloz meg Szlovákiában a CME. A legnagyobb helyi kereskedelmi tévét tudhatja maga mögött az új adó.

Újabb piaci szegmenst céloz meg Szlovákiában a CME. A legnagyobb helyi kereskedelmi tévét tudhatja maga mögött az új adó.

A helyi sajtó arról ír, hogy az általános tematikájú TV Markiza tulajdonosa a második negyedévben dobhatja piacra új csatornáját, amellyel elsősorban a férfi közönséget célozza meg.

A várhatóan Markiza Action néven induló csatorna mellett még egy másik projekt is "csőben van"; a Markiza Cinema elindításának jogi hátterét is megteremtette ugyanis a társaság.

A zászlóshajóján és a most induló adó(ko)n kívül van még egy szlovákiai csatornája a cégnek: a fiatal nőknek szóló TV Doma, amelynek bulgáriai hasonmását januárban indították el. Ez a CME harmincadik csatornája a régióban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.