2018. január 02.

Felrobbant az internet a YouTube-sztár tette miatt

Logan Paul Japánba látogatott, ahol egy halott emberről forgatott videót.

Logan Paul - aki korábban a Vine-videók gyártásából lett népszerű - Japánba utazott, hogy meglátogassa Aokigaharát, amelyet az öngyilkosok erdejének szoktak nevezni. Ezen a helyen 2002-ben 78 holttestet találtak ebben az erdőben.

Elmondása szerint az eredeti céljuk az volt, hogy az erdő kísérteties hangulatát vegyék fel, viszont találtak egy élettelen testet is, amelyről készült felvételeket közzé tette a csatornáján. Az internet népe a láttotaktól kiakadt, első sorban azért mert Logan egy idétlen sapkában jópofizik a videóban, miközben egy súlyos problémáról van szó.

A videó 24 óra alatt több mint hatmilliós nézettséget ért el, viszont a kritkikák miatt a youtuber törölte azt, később pedig elnézést kért érte (természetesen ez nem jelenti azt, hogy ilyen-olyan formában ne lehetne még megtekinteni a videót, csak pont nem az ő csatornáján keresztül).

Nem ez az első eset egyébként, hogy egy népszerű youtuber kiakasztja a nézőit. Pewdiepie, akinek közel hatvanmillió követője van többször is magára haragította az internet népét -és a YouTube-ot is- a rasszista elemeket is tartalmazó videóival.