2011. szeptember 13.

Felturbózott rovatok a HVG.hu-nál

A Gazdaság, a Vállalkozás és a Vélemény rovatot erősítették meg új igazolásokkal.

A Gazdaság, a Vállalkozás és a Vélemény rovatot erősítették meg új igazolásokkal.

Újabb szakaszához ért az ősszel a HVG.hu majd egy éve tartó megújulási folyamata: szeptemberben a Gazdaság, a Vállalkozás és a Vélemény rovatokat erősítették meg. Ennek jegyében a Gazdaság rovat új vezetőt kapott Bogár Zsolt személyében. Ő korábban a Magyar Narancs, az [origo] és az MR1-Kossuth Rádió munkatársa volt.

A portálhoz igazolt Szabó M. István újságíró is, aki ezt megelőzően a Magyar Narancsnál, az Élet és Irodalomnál, illetve a Kreatívnál dolgozott. Szakterületei közé az IT, az energetikai szektor és a közösségi közlekedés tartozik .

A Vállalkozás rovat a megújulás nyomán olyan hazai cégeket és vezetőiket is be kíván mutatni, amelyek, illetve akik valamilyen okból különlegesek vagy épp tipikusak a magyar gazdaság derékhadát adó mikrovállalkozások, illetve kkv-k között.

Szeptember 11-vel startolt az új Vélemény rovat, melyben többek között Majtényi László, Martin József, Neményi László, Seres László és Tamás Gáspár Miklós írásaival találkozhatnak az olvasók. Szintén ide igazolt Tóta W. Árpád, aki ezt megelőzően az Index egyik meghatározó publicistája volt. Utóbbi újságíró első írása itt olvasható.

Címkék: hvg tóta w árpád