2013. december 09.

Felvásárolták a Filmbox Internationalt

A Kino Polska S.A. felvásárolta a céget, amely a Filmbox márka pay tv csatornáit birtokolja.

A Kino Polska S.A. felvásárolta a Filmbox International Ltd-t, az SPI International csoport brit székhelyű vállalatát, amely a Filmbox márka pay tv csatornáit birtokolja.

A Kino Polska S.A. felvásárolta a Filmbox International Ltd-t, az SPI International csoport brit székhelyű vállalatát, amely a Filmbox márka pay tv csatornáit birtokolja. Boguslaw Kisielewski, a Kino Polska vezérigazgatója szerint a tranzakció piaci értéke a mai részvényárfolyam szerint 55 millió dollár (13,08 millió EUR).

A Kino Polska legnagyobb részvényese az Oblio International B.V. A vállalat nevéhez kötődik az Oblio tabletek és elektronikus felszerelések gyártása, amit teljes körűen az SPI International ellenőriz.

A megállapodás magában foglalja a Filmbox csatornák gyártási és disztribúciós munkáit a közép-kelet európai régióban és a világ többi részén is.

Sztárok táncolnak októbertől a TV2-n

4 órája

Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én, a tervezetthez képest egy héttel később indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor.