2011. április 05.

Férfias csomagot indított a Thinkdigital

Sport, hírek, autós és videójátékokhoz kapcsolódó tartalmak szerepelnek a csomagban, amely mintegy 500 ezer főt ér el.

Sport, hírek, autós és videójátékokhoz kapcsolódó tartalmak szerepelnek a csomagban, amely mintegy 500 ezer főt ér el.

Új hirdetési csatornát indított a magyar piacon a Thinkdigital, Csak Férfiaknak néven. Ezen keresztül a hirdetők havi 500 ezer egyedi látogatót érhetnek el a hír-, sportos, autós és videójáték tartalmak környezetében. A Csak Férfiaknak keretében az NB1.hu, az Automobil.hu, a Hírmédia.hu, a Játékok.hu és a Blogter oldalakat kínálja a sales house.

A Thinkdigital ilyen csomagot indított már a román piacon is. "Nagyon sikeres volt a Men’s Only hirdetési csatorna indítása Romániában, mert első alkalommal jelent meg a hirdetési piacon olyan termék, mellyel a hirdetők szétszórt érdeklődésű internetezőket tudtak elérni tömegesen, egy platformon" - nyilatkozta Sorin Jianu, romániai country manager.

Címkék: thinkdigital

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.