2014. április 18.

Fesztiválozókra gyúr a Funiversity

Szórakozóhelyeken szórják a Sziget-érdekelség MEEX és a Funzine új magazinját.

A FUNZINE a MEEX együttműködésében új magazint dobnak piacra. A tartalmában és megjelenésében is "fiatalosnak, lendületesnek" mondott FUNIVERSITY a fiatal értelmiségieket célozza: ösztöndíjak, külföldi lehetőségek ugyanúgy helyet kapnak, mint utazási- vagy divattippek,  interjúk, kulturális ajánlók, játékok.

Az első, bemutatkozó lapszámban kiemelt helyet kapnak a fesztiválok - ami nem meglepő, elvégre a MEEX a Sziget Kft. érdekeltsége. A nagyobb hazai fesztiválok mellett, mint a Sziget, a Balaton Sound vagy a VOLT, megjelennek a nemzetközi fesztiválok is.

Az országos terjeszésű kiadvány stratégiai partnerei között megtalálhatók az ország legfontosabb felsőoktatási intézményei. Így közvetlen megjelenési lehetőséget kapott a kiadvány a partner egyetemeken és főiskolákon, valamint a hallgatók által leginkább látogatott vendéglátóhelyeken.

Az viszont kérdés, mit szól majd mindehhez a Coca Cola, amely hasonló néven indított kampányt.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

2019. április 17.

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.