2018. november 05.

Fiala Borcsa beszélget és főz

Az élet sava Borcsa címmel tovább bővült a WMN Youtube-csatornájának színes kínálata. A 15–20 perces epizódok során, Fiala Borcsa, a wmn.hu főszerkesztő-helyettese főz egy-egy meghívott vendéggel.

A műsor koncepciója szerint a vendégek javasolnak fogást, amihez van kapcsolódásuk, saját élményük – ehhez tesz hozzá Borcsa egy „Fialás” csavart. A kiinduló téma a hozott ötlet mellett a vendég kapcsolata a gasztronómiával, de aztán – ahogy egy közös főzés során az életben is lenni szokott – bárhová elkalandozhatnak, a kedvenc rajzfilmektől a gyermeknevelésen át a felnőtt élet nehézségéig bármi szóba kerülhet. Mindezzel együtt a műsor elsősorban lazán beszélgetős, és csak másodsorban főzős - írják.

Az új műsor kéthetente szombaton jelenik meg a WMN magazin oldalán, illetve saját YouTube-csatornáján.

Az első epizód során Ördög Nóra televíziós műsorvezető javaslatára kacsamellet készítettek, amit aztán – a kettejükben közös anyai vonalat kidomborítva – igazi húslevesben rotyogó rizottóval, illetve mascarponés ceruzababbal egészítettek ki. Eközben szóba került a Nánási család bonyolult életének tudományos megszervezése, a rúdtánc, az Excel-táblák és a gyereknevelés is.

A wmn.hu új gasztrovlog sorozatának első epizódja itt megtekinthető.

Új rekord a Sport TV-n

17 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

18 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.