2015. november 09.

Fiala János új műsort kap a SportKlubon

Hétfő este új tartalommal bővül a sportcsatorna műsorkínálata: jön a Kontár.

A csatorna új sajátgyártású műsora, a Kontár egyfajta stand-up lesz, de közönség nélkül, ami így nem más, mint a szó szoros értelmében vett igazi one man show.

„Ami ma Magyarországon stand-up néven megy, az igazából nem stand-up, hanem egy kocsmapult mellett előadott magánéleti történetekkel túlzsúfolt ömlengés. Ebből kiindulva nálunk nem előfeltétel, hogy a Kontár humoros legyen. Alapvetően egy szabadgondolkodású műsor életre hívása a cél, amit a klasszikus szabad asszociáció vezérel” – mesélte Fiala János.

Minden héten újabb és újabb témák kerülnek elő, ami mindig a sportesemények és sporthírek aktualitásától függ. „Nincs tabu téma. A jó ízlés határain belül bármeddig elmehetek. Az biztos, hogy mindig Magyarországról lesz szó, sőt, ha kell, akkor a politikáról is, de csakis akkor, ha a téma és a kontextus indokolja azt” – kezdte a műsorvezető. „Ezzel egy régi álmom vált valóra. Korábban egy másik csatornánál volt róla szó, hogy kapok egy ilyen szabad szellemiségű műsort, aztán végül nem lett belőle semmi. Amikor itt a SportKlubnál felmerült a Kontár terve, majd lement a pilot és végül rábólintottak, végtelenül boldog lettem” – tette hozzá a november 9-én 22:00-kor debütáló műsor házigazdája.