2017. október 18.

Fiatal fiúkat zaklatott a Mária rádió riportere

A férfi az áldozatokat azzal kereste fel, hogy egy rádió számára szeretne interjút készíteni velük.

Fiatal- és gyermekkorú fiúkat zaklatott szexuálisan egy 22 éves férfi Cegléden. M. az áldozatai többségét azzal kereste fel, hogy egy rádió számára szeretne interjút készíteni velük. De aztán hamar a lényegre tért: szexuális aktusról készült képekkel és perverz, homoszexuális jellegű üzenetekkel bombázta őket. Az információk szerint a katolikus vallási műsort sugárzó Mária Rádió ceglédi stúdiójának egyik önkéntes munkatársáról van szó - írja a Bors.

"A 16 éves fiamat kereste meg a fiatal férfi, hogy interjút szeretne vele készíteni, mert részt vett egy városi versenyen. Azonban nagyon hamar bizalmas hangnemre váltott: „Jó barátok leszünk.” Először csak furcsa volt a fiamnak, de már ekkor szólt nekem. Aztán már szóba sem került az interjú, hanem megírta például, hogy egyedül van otthon, és éppen pornót néz" – mesélte az ügyben érintett egyik fiatal édesapja.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.