2014. október 10.

Fiatal véradókért kampányol a FOX

A 9. Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez kapcsolódóan több felsőoktatási intézményben exkluzív The Walking Dead-es ajándékok várnak a véradókra.

A 9. Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez (OFV) kapcsolódóan több felsőoktatási intézményben exkluzív The Walking Dead-es ajándékok várnak a véradókra.

Több külföldi ország után a Magyar Vöröskereszt és a magyar FOX is véradókampányt indít.

A tévécsatorna csatlakozik a 9. Országos Felsőoktatási Véradóversenyhez, melynek keretében az októberi OFV-s véradások helyszínein plakátokkal hívják fel a fiatalok figyelmét a véradás fontosságára. Ezen felül az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, a Debreceni Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen helyszíni aktivitásokat is szervez a FOX és a Magyar Vöröskereszt. Az első 100 véradó minden helyszínen garantált ajándékot kap, valamint ha a hoszteszektől kapott véradós kuponokon szereplő kódot beírják a www.twdverado.hu oldalon, akkor további exkluzív, The Walking Dead-es ajándékok várnak a véradókra.

A The Walking Dead sorozat ötödik évada októberben a világ 126 országában debütál, hazánkban pedig már egy nappal az amerikai premier után, október 13-án bemutatásra kerül az első epizód a FOX-on.

Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.