2012. március 06.

Fieszta a Sport TV-n

A Chello Central Europe által működtetett Sport Televízió újabb három évig közvetítheti a spanyol első osztály mérkőzéseit.

A Chello Central Europe által működtetett Sport Televízió 12 éve közvetíti a spanyol labdarúgó-bajnokság küzdelmeit. Máté Pál főszerkesztő bejelentette, hogy meghosszabbították a szerződést, így újabb három esztendőn keresztül itt lesznek láthatóak többek között a Real Madrid és a Barcelona mérkőzései. Ráadásul a La Liga március 12-től, Fieszta címen saját futballshow-t is kap a Sport1-en.

Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője fontos bejelentést tett a budapesti Cervantes Intézetben megrendezett sajtótájékoztatón. „A Sport Televízió – amely Magyarországon 2000 októbere óta folyamatosan közvetíti a spanyol bajnoki mérkőzéseket – büszkén jelenti be, hogy újabb három szezonnal megtoldotta a La Ligával kötött megállapodását, így a világ legerősebb labdarúgó-bajnokságának rajongói 2015-ig biztosan a Sport TV csatornáin láthatják majd a Real, a Barca meg a többiek bajnoki címért vívott csatáit, valamint a világ- és Európa-bajnok spanyol válogatott hazai mérkőzéseit. Az örömhírt pedig azzal fokozzuk, hogy hétfő esténként Fieszta címmel látványos díszletben új műsort indítunk, amely kizárólag a spanyolok futballjával foglalkozik.”

A Fieszta egyórás futballshowja minden hétfőn 20 órakor kezdődik a Sport1-en. Lesz Fieszta+ is, a legjobb jelenetek negyedórában szerda, csütörtök és péntek délután ugyancsak a Sport1-en.

A Fieszta műsorát a Sport TV jól bevált csapata készíti. A futballshow házigazdája Faragó Richard lesz. A spanyolul jól beszélő Farkas Norbert, akit a La Liga mérkőzéseinek hozzáértő kommentátoraként ismert meg a közönség, mostantól egy mikrofonnal és egy kamerával bejárja Spanyolországot, és olyan embereket szólaltat meg, mint például Santiago Segura (Torrente) vagy Emilio Butragueno. A csapatban szakkommentátorként helyet kapott Vincze Ottó, aki hat hónapig futballozott Barcelonában, valamint Hajdu Attila, aki a bajnokok Ligája 1995-ös szezonjában védett a Real Madrid ellen a Santiago Bernabéu Stadionban és az Üllői úton is. A sajtótájékoztatón részt vett az ecuadori születésű énekes, Torres Dani is, aki a Fieszta főcímdalát írta.

 

Kreatív: Még ezen a héten elindul a Telex

1 órája

A héten elstartol a Telex.hu - jelentette be Kárpáti Márton alapító a Nagy Kreatív Hét fizetős online tartalmakról szóló kerekasztal-beszélgetésében a Kreatív Online cikke szerint.