2010. december 09.

Filmblogol a Voda

Filmblogokkal szövetkezik, saját kulturális oldalt indít a Vodafone, így támogatva saját múzeumi és fürdőbelépőkkel bővülő Vodafone Kedd programját.

Filmblogokkal szövetkezik, saját kulturális oldalt indít a Vodafone, így támogatva saját múzeumi és fürdőbelépőkkel bővülő Vodafone Kedd programját.

Decembertől a Palace Cinemas mozijai és a Burger King éttermei mellett fürdők és múzeumok is partnerei lettek a Vodafone Kedd programnak, így a szolgáltató ügyfelei keddenként már a Spa Holding vidéki élményfürdőiben, a budapesti Gellért és Széchenyi Fürdőben is egy áráért kapnak két jegyet.

Továbbá két belépő jár ezentúl féláron kilenc vezető budapesti múzeumba is, köztük a Ludwigba, a Műcsarnokba és a Nemzetibe is, és a Budapest Film mozihálózata csatlakozásával immár művészmozikban is jár az állandó kedvezmény. A Vodafone ügyfelei emellett féláron bérelhetnek autót a keddekre a Budget irodáiban - jelentette be a telekommunikációs cég a keddi bloggertalálkozóján.

Nem véletlenül hívtak bloggereket a Ludwigban tartott és Munkácsi-tárlatvezetéssel egybekötött eseményre, hiszen a btl- és dm-kommunikáció mellett tartalmi együttműködések vezetik be a kibővített ajánlatot: a Vodafone filmblogokat támogat a jövőben, és saját, városi kultúrával foglalkozó blogot indít a blog.hu-n – írja a Kreatív.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

4 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

11 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.