2016. november 28.

First ladyt búcsúztat az InStyle

Michelle Obamát választotta a nemzetközi magazin.

Michelle Obamával a címlapon jelent meg az amerikai elnökválasztást követően az InStyle magazin. A stílusmagazin hazai, ünnepi kiadása több oldalas összeállítást és exkluzív interjút közöl a leköszönő First Ladyvel. Az interjú egy olyan különleges időszakban készült, amikor az Egyesült Államok első asszonya éppen családja távozását készítette elő a Fehér Házból.

Az InStyle magazin fontos küldetésének tartja, hogy a divatvilág legújabb trendjei mellett közelebb hozza olvasóihoz azokat a hazai és külföldi közszereplőket, hírességeket, akik egyéniségükkel, tevékenységükkel hatással vannak a világra. Ennek a szellemiségnek a kiteljesedése a legfrissebb, decemberi lapszám, melyben korunk egyik meghatározó közéleti személyisége, a leköszönő amerikai First Lady, Michelle Obama szerepel.

Michelle Obama a Fehér Házban töltött nyolc év alatt stílusával, erős, mégis nyitott személyiségével, véleményformáló retorikájával, jótékonysági tevékenységével új értelmet adott a First Lady fogalmának. Míg társadalmi szerepvállalása az elmúlt évek legmeghatározóbb női közszereplőjévé tette, addig kifinomult, egyedi stílusának köszönhetően igazi divatikonná is vált – áll a kiadó közleményében.