2013. augusztus 12.

Fittikém a Juventuson

A Fittikémként ismertté vált Ferencz József Fömötör Márti és Esperes Ákos mellett tűnik fel a Juventus reggeli műsorában.

A Fittikémként ismertté vált Ferencz József Fömötör Márti és Esperes Ákos mellett tűnik fel a Juventus reggeli műsorában.

Egy hónapja indult a Juventus Rádió vadonatúj reggeli műsora, a Helló Budapest, amely most újabb névvel erősít. A Fittikémként ismertté vált Ferencz József többek között a Bumerángban is szerepelt, mostantól pedig Fömötör Márti és Esperes Ákos mellett, a 103,9-en hallatja majd a hangját időről-időre. Fittikém első küldetése egy játék, amelyben a Helló Budapest hallgatói klímaberendezést nyerhetnek.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.