2010. augusztus 01.

Five: több lesz a pénz

Több pénzből jobb műsort csinálnak – ígérte a brit Five tévécsatorna új tulajdonosa pár órával azt követően, hogy megszerezte az adót.

Több pénzből jobb műsort csinálnak – ígérte a brit Five tévécsatorna új tulajdonosa pár órával azt követően, hogy megszerezte az adót

“Remek lesz a Five” – jelentette ki a csatorna élő adásában Richard Desmond. Hozzátette, “egyszerűen annyit fogunk csinálni, hogy több műsort adunk, és többletpénzt fordítunk a produkciókra”.

A bulvárlapokat és felnőttcsatornát is működtető médiamogul 103,5 millió angol fontért szerezte meg a csatornát az éppen profiltisztítást végrehajtó RTL-csoporttól. (Sajtóinformációk szerint ezzel kiütéses győzelmet aratott, hiszen a következő ajánlat 50 millió körüli volt. A korábbi tulajdonos legalább 100 milliót akart kapni a Five-ért.) Desmond megemlítette: már azzal is sokat dobhat a Five ismertségén, népszerűségén, hogy lapjaiban ingyen hirdeti a csatornát és annak programjait.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

2 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.