2013. november 07.

Fix díjas moziszolgálatás a Telekomtól

Az Interaktív TV szolgáltatás előfizetői élhetnek a lehetőséggel.

Az Interaktív TV szolgáltatás előfizetői élhetnek a lehetőséggel.

Fix havidíjas (1500 forint) filmcsomagot kínál az Interaktív TV szolgáltatás előfizetőinek a Magyar Telekom. A MoziKlubban a felhasználók a Videotéka meghatározott, frissülő kínálatából kölcsönözhetnek. A szolgáltatásban kezdetben 60 film érhető el, de ez az ígéretek szerint bővülni fog. A második hónaptól tévés sorozatok is bekerülnek a kínálatba.

A jelenleg az Interaktív TV Videotékáján keresztül elérhető szolgáltatás a tervek szerint a jövő év során más platformokon, PC-, laptop-, tablet- és okostelefon-képernyőn, OTT környezetben is elérhető lesz és nem kizárólag a Magyar Telekom előfizetői számára.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.