2012. június 14.

Fizess, cseh, szlovák!

Fizetős modelljének kiterjesztésével növelné bevételeit az egykori Csehszlovákia mindkét utódállamában piacvezető műholdas szolgáltató.

Fizetős modelljének kiterjesztésével növelné bevételeit az egykori Csehszlovákia mindkét utódállamában piacvezető műholdas szolgáltató.

A Szlovákiában Skylink, a Cseh Köztársaságban CS Link néven futó digitális szolgáltatás ugyanis azt tervezi, hogy szeptembertől az eddiginél jóval több ügyfele kap havi számlát. A 1,6 millió ügyfél alig nyolcada választott ugyanis olyan csomagot, amelyben fizetni kell az egyes csatornákért – a szolgáltató viszont szeretné az elviselhető mértékű díjjal is jelentősen emelni bevételeit.

A helyi média számításai szerint ezzel közel félmilliárd koronához, azaz mintegy húszmillió euró pótlólagos forráshoz jutna évente a társaság. Az első hírek szerint a bevezetendő díj mértéke nem haladná meg a havi harminc cseh koronát.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.