Sz.D. 2013. szeptember 19.

Fizet a bloggereknek a Sanoma

A médiacég havi 1 millió forintot oszt szét a női bloggerek között.

A médiacég havi 1 millió forintot oszt szét a női bloggerek között.

A Sanoma női blogmagazinja, a Cafeblog VIP programja keretében havonta egymillió forintot oszt szét a 20 legjobb, legolvasottabb női témájú blog között. A  Google Analytics számainak segítségével, PI (page impression) alapon összeálló top20-ba bekerült blogok között az oldalletöltések arányában osztják szépt a pénzt.

Ezenkívül minden hónapban díjaznak egy huszonegyediket is, a hónap feltörekvő blogját. Ebben a Cafeblog szerkesztőségének a szavazatai döntenek. Ezzel a kezdeményezéssel azok a hobbiból blogolók, akik eddig nem kaptak sales támogatást, nem régóta blogolnak, vagy nem a legáltalánosabb, legnépszerűbb témákban írnak, de sokat posztolnak és jó minőségű anyagokat készítenek, szintén pénzhez juthatnak.

A program célja, hogy felkarolja a legjobb tartalmat előállító blogokat. „Azért hívtuk életre ezt az új programot, mert kiadóként megbecsüljük a bloggereket is, mint új, klasszikus értelemben véve nem profi tartalomszolgáltatókat, és elkezdünk rájuk profi tartalom-előállítóként tekinteni” – mondja Molnár Zsuzsa, a Sanoma portfólió-igazgatója.

A médiacég azt is közölte, hogy a legsikeresebb bloggerek előtt nyitva az út a print felé is, azaz a legjobbak lehetőséget kapnak a nyomtatott médiában való megjelenésre is, például a Nők Lapjában, a Nők Lapja Konyhában, a Marie Claire-ben vagy akár a Kismamában.

Csak olyan blogok jelentkezését várják, amelyek már legalább 3 hónapja működnek (azaz 2013. július 20. előtti az első poszt) és/vagy legalább 25 blogposztot publikáltak.

A jelentkezés határideje 2013. október 15.Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.