2011. szeptember 21.

Fizetnek a tévéért az oroszok

Robusztus növekedést mutatott Oroszország fizetős televíziós piaca 2011 első felében. De azért van még hova nőni.

Robusztus növekedést mutatott Oroszország fizetős televíziós piaca 2011 első felében. De azért van még hova nőni.

Az IKSZ Konzulting adatai szerint a piacon 19 milliárd rubel (mintegy 460 millió euró) forgott január eleje és június vége között, ami ötödével nagyobb summa az előző év azonos időszakában mértnél.

A becslés szerint az országban 23 millió fizetős ügyfél volt, ami 15 százalékos növekedés, egyben 44-45 százalékos penetráció. A piac 72 százaléka öt nagy cég kezében van: a Trikolor TV hat, a Rosztelekom öt, az MTSZ két és fél, az ER Telekom és az Akado pedig egy-egymillió előfizetőt mondhat magáénak.

A fizetős piac 65 százaléka a kábelszolgáltatók kezében van, amelyek a pénzek 68 százalékát söprik be. A műhold a maga 32 százalékos előfizető-arányával a pénzek 28 százalékát viszi.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.