2013. május 27.

Fizetős Sun

Újabb bulvárvégvár adja meg magát. A legnagyobb brit bulvárlap fizetőssé válik nem is oly sokára. Laptársai is követik ezen az úton.

Újabb bulvárvégvár adja meg magát. A legnagyobb brit bulvárlap fizetőssé válik nem is oly sokára. Laptársai is követik ezen az úton.

Augusztusra tervezi a News International, hogy Nagy-Britanniában megjelenő országos lapjai új fizetőkapui beindulnak. A társaság nem kér horribilis összegeket, noha népes olvasótábora a "sok kicsi sokra megy" elv jegyében is jelentős forráshoz juttathatja.

A Sun elérése például sajtóhírek szerint heti 2 fontba kerül majd. Így nem várható, hogy az újság internetes változatának kiadása – amely a bulvár napilapok közül az első, amelyet fizetőssé tesznek – jelentős olvasottság-csökkenést lesz kénytelen elkönyvelni.

Különösen, hogy a Sun+ más platformokon el nem érhető tartalmakat kínál majd. Azaz nem ismétlődhet meg a Times és a Sunday Times évekkel ezelőtti online fiaskója.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.