2011. április 15.

Fizetős alkalmazás a Ringiertől

A hoki Vb-re fejlesztett applikációt indít a médiacég április 15-től, amely az iPhone mellett androidos telefonokon is elérhető.

A hoki Vb-re fejlesztett applikációt indít a médiacég április 15-től, amely az iPhone mellett androidos telefonokon is elérhető.
Ringier hokis app

Print, online és mobil felületen is jelentkezik a Ringier a hoki Vb-hez kapcsolódó tartalommal. A mérkőzésekre április 17-23. között kerül sor Budapesten, ennek kapcsán április 17-én 16 oldalas összefoglaló olvasható a Nemzeti Sportban, a meccsnapokon pedig összefoglalókat, interjúkat lehet olvasni a print és online felületeken. Az áprilisi Nemzeti Sport Magazin címlapján pedig Ganxsta Zolee, a hoki Vb hivatalos dalának szerzője látható.

A Nemzeti Sport Online videós háttéranyagokkal és interjúkkal is jelentkezik. Emellett a Népsport bloghálózat két hokiblogja, Spiller Istváné és a vb-blog naponta jelentet meg a sportesemény kapcsán új tartalmakat.

Szintén a Vb-hez kapcsolódóan jelentkezik első fizetős alkalmazásával a Ringier. A hokis témájú applikációt az iPhone tulajdonosok mellett az androidos telefonnal rendelkezők is használni tudják. Utóbbiak ingyen juthatnak hozzá a Telenor támogatásának köszönhetően, az Apple okostelefonját birtoklóknak viszont 0,79 euróba kerül a letöltése.

Az applikáció letöltéséhez nyereményjáték is kapcsolódik: az iPhone-osok a válogatott tagjai által dedikált hokimezt, az androidosok pedig Telenor-ajándékcsomagot nyerhetnek az alkalmazásban található kvízzel.