2012. április 18.

Foci mobiltévére

Az e platformon legkurrensebb műsortípust választotta védjegyéül a lengyel mobiltévét hosszas vajúdás után elindító társaság.

Az e platformon legkurrensebb műsortípust választotta védjegyéül a lengyel mobiltévét hosszas vajúdás után elindító társaság.

A Cyfrowy Polsat fizetőstévé-szolgáltató minapi bejelentése szerint ugyanis az idén nyári lengyel-ukrán labdarúgó Európa-bajnokságot már mobiltévén nézheti, aki akarja. A szolgáltatás alapja – mint azt korábban már bejelentették – az Info-TV FM szolgáltatása lesz, az árak pedig első menetben igen barátságosra sikeredtek.

Havi előfizetést már 15 zloty, azaz mintegy ezer forint környékén találhat magának, aki erre a szolgáltatásra ácsingózik. Mint arról korábban portálunk is beszámolt, az Info-TV-FM-et azért vette meg tavaly ősszel a Cyfrowy Polsat, hogy annak digitális földfelszíni televíziós sávján (ne pedig az életképtelennek ítélt DVB-H frekvencián) sugározzon adást.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.