2010. szeptember 10.

Fociháború román módra

Hamarosan elkeseredett harcba keveredhet egymással a román televíziós piac több nagy szereplője. Indulnak a fociliga-jogok aukciójának előkészületei.

Hamarosan elkeseredett harcba keveredhet egymással a román televíziós piac több nagy szereplője. Indulnak a fociliga-jogok aukciójának előkészületei.

Helyi jelentések szerint a tét nm kicsi, hiszen aki elviszi a csomagot, az jobb eséllyel szerez magának új ügyfeleket - úszik rá például a digitális átállás miatt platformot váltó ügyfelekre. A focikedvelő országban így meglehetősen kapósak az első liga közvetítési jogai – piaci becslések szerint euró-tízmilliókat is megérhetnek egy szezonra.

Erre az idényre a DigiTV-ről ismert RCS/RDS és az Antena 1 helyi tévé kettőse volt a befutó, ők értelemszerűen szeretnék megtartani még egy szezonra a lehetőséget. A program azonban jól passzolna a Romtelecom portfoliójába is, amely az idei év közepére rakta össze saját sportcsatornáját. A kábel-, műholdas és IPTV-szolgáltatást is kínáló társaságot ugyanis ez nagyban hozzásegítené azon célja eléréséhez, hogy 2012-re piacvezetővé váljon. A cég olyannyira elszánt a jogok megszerzésében, hogy akár a helyi piacon nagyágyúnak számító UPC-vel is összeállna, hogy közösen nyerjék el a 2012-2012-es idény közvetítéseit.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.