2010. szeptember 22.

Focistából médiacézár

A médiaiparban folytatja karrierjét az egyik legismertebb afrikai focista. Adebayor rádiót és tévét is indítana hamarosan.

A médiaiparban folytatja karrierjét az egyik legismertebb afrikai focista. Adebayor rádiót és tévét is indítana hamarosan.

A Manchester City és a togói válogatott egykori csillaga, Emmanuel Sheyi Adebayor Ghánában készül beruházni a tömegtájékoztatási iparba. Adója, amely értelemszerűen a fővárosban indul, annyiban minden bizonnyal rendkívüli lesz, hogy meglehetősen szokatlan programszerkezettel rukkol elő. A műsoridő hetven százalékát ugyanis a sporthoz kapcsolódó anyagok töltik majd ki – a többi a szórakoztatásé.

A hivatalos karriert nemrégiben feladó 26 éves játékos egy interjúban arról beszélt: gyermekkora jelentős részét Accrában, a ghánai fővárosban töltötte, azzal, hogy most ugyanott népszerűsíti a sportot, szeretne visszaadni valamit abból, amit akkor itt kapott.

 

Lángosról posztolunk a legtöbbet

20 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.