2010. november 05.

Fogy és húz az AOL

Kisebb előfizetőszám és bevétel mellett is tudta fokozni nyereségét az AOL internetszolgáltató. A vártnál jobb az eredmény.

Kisebb előfizetőszám és bevétel mellett is tudta fokozni nyereségét az AOL internetszolgáltató. A vártnál jobb az eredmény.

Az egy évvel korábbi 74 millióhoz képest most 171,6 millió dolláros nyereséget jelentett be a társaság. Akkor 70 cent, most 1,6 dollár osztalékot fizetnek részvényenként. Változatlan azonban a profit, ha az egyszeri hatásoktól megtisztítva nézzük: akkor is, most is 82 cent.

Úgy sikerült mindezt elérni, hogy a bevételek 26 százalékkal, 553,5 millió dollárra csökkentek júliustól szeptember végéig; a reklámbevétel 27, az előfizetési díjakból befolyó 26 százalékkal esett vissza. Utóbbi arányos az ügyfélszám csökkenésével; most 4,1 millió megbízójuk van, egy évvel korábban még 5,4 millió volt.

 

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.