2012. április 11.

Fogyi kampány a Life.hu-tól

Ez zsír! elnevezéssel rajtol április 18-án az Origo női portáljának életmód programja. A kampány arca Janicsák Veca lesz.

Ez zsír! elnevezéssel rajtol április 18-án az Origo női portáljának életmód programja. A kampány arca Janicsák Veca lesz.

Ez zsír! néven indul április 18-án a Life.hu életmód programja, amely a tudatos életvitelre és az egészségmegőrzésre ösztönözne. Az Origo portfóliójába tartozó online felületeken három hete jelent meg az a kérdés, hogy „Te hány kilót fogynál?". Eddig összesen 774 600 feles kilogramm gyűlt össze, ami válaszadónként 16 kilónak felel meg. A kampány elindítói úgy számolnak, hogy indulásra elérik az 1 milliós túlsúlyt, amitől meg is szeretnék szabadítani a jelentkezőket. Ehhez egy, az interneten és a mobiltelefonokon egyaránt működő alkalmazást fejlesztettek ki, mellyel mindenki követheti, hol tart a saját életmódváltó programjában.

"Minden regisztráló a megadott paraméterei alapján személyre szabott programot kap, amely tartalmaz többek között edzésterveket, étrendjavaslatokat és kalkulátorokat. A kínálatból mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő és az időbeosztásával összeegyeztethető fogyókúrás programot. Igyekszünk a legteljesebb módon kiszolgálni az életmódváltó programban résztvevőket, ezért például az ételek elkészítéséhez, az otthon elvégezhető mozgásprogramokhoz videókat is kapcsolunk, illetve az étrendeket a felhasználó akár házhoz is szállítathatja" - mondta el a kampányról Kirády Attila, az Origo kreatívigazgatója.

A kampány nagykövete az X-Faktorból ismert Janicsák Veca lesz. Azért esett rá a választás, mert életmódja jól összeegyeztethető a kampány szellemiségével: rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik. Szintén a kezdeményezés mellé állt Buday Péter séf, aki egyben megfogadta, hogy három hónapon belül 20 kilóval lesz könnyebb. A programhoz kapcsolódóan az Origo kedvezni akar a hirdetőknek is: új reklámmegoldásokat kínál számukra.