A Médiapiac 2018-at záró számában a társadalmi felelősségvállalást állítottuk középpontba. Címlapinterjúnkban a Positive by Hinora bemutatja a TOP ügynökségi skilleket, amelyeket öt vezető munkatársuk testesít meg.

A Positive by Hinora szakemberei készségekről, a cégben zajló változásokról és a negativitás elleni közdelemről is beszélnek.

Média rovatunkban az 1980 novemberében indult Stúdió című formabontó kulturális műsor vezetőit, Szegvári Katalint és Érdi Sándort kérdeztük többek között arról, miért kísérték az adásokat folyamatos botrányok, és miért sikerült 18 évvel az indulást követően politikai alapon megszüntetni a műsort.

A Művház vendége ezúttal Karinthy Márton, aki négy és fél éves volt, amikor édesapja Marci címmel novellát írt róla az Irodalmi Újságnak. Mint mondja: döbbenetes élmény volt.

A Médiapiac 2018-at záró számában a társadalmi felelősségvállalást állítottuk középpontba. Ötszáz fős online felmérésből tudhatjuk meg, hogyan változik egy vállalat megítélése, ha a vállalat CSR keretében végez támogató tevékenységet. Emellett exkluzív interjúkat készítettünk a téma kiemelt szereplőivel.

Az egykor újságíróként, később kormányszóvivőként is dolgozó Nagy Anna csodaként éli meg az Egyszülős Központ létrejöttét, a rendelkezésére álló időt viszont kevésnek érzi, hogy minden szülőn segíteni tudjanak.

Lakatos Zsófia szerint a CSR valójában szemléletmód, üzletvezetési modell, Rényi Ádám véleménye pedig az, a CSR mindennapi értékvállalás.

Körképünkben számos nagyvállalat és pénzintézet képviselői adnak áttekintést a társadalmi felelősségvállalás napi gyakorlatáról.

Mészáros Antónia, a magyarországi UNICEF ügyvezető igazgatójaként a világ válságövezeteiben jár, pedig kihívást az itthoni szervezetben is talál bőven.

A fenntarthatóság egyik legfontosabb tényezője a környezetvédelem, erről a témáról a legnagyobb szervezetek mondják el véleményüket.

Olyan, a roma közösség szociális és gazdasági problémáinak megoldását kereső szakembereket is megszólaltatunk, akik munkájuk mellett személyes példamutatásukkal is hozzájárulnak közösségeik felemelkedéseihez.