2014. szeptember 24.

Folytatódik a Digitális marketing mesterkurzus

Az IAB Hungary és a MAKSZ közös szervezésében a leghatékonyabb és legújabb digitális trendekkel, módszerekkel ismerkedhetnek meg a tanulók.

Az IAB Hungary és a MAKSZ közös szervezésében a leghatékonyabb és legújabb digitális trendekkel, módszerekkel ismerkedhetnek meg a tanulók.

Az online iparágat összefogó két nagy szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége második alkalommal szervezi meg közös digitális marketing kurzusát. A négy egész napot felölelő kurzusra főként olyanok jelentkezését várják a szervezők, akik a gyakorlatban foglalkoznak az online reklámozáshoz kapcsolódó feladatokkal, vagy céljuk, hogy ezen a területen helyezkedjenek el.

A novemberben induló képzés során a résztvevők a médiapiac és kommunikációs iparág legjobb szakembereitől sajátíthatják el az online kommunikáció alapjait, mint például online márkaépítés, display, keresőmarketing. megismerhetik az online és digitális médiumokat, és betekintést nyerhetnek a hazai és nemzetközi trendekbe is.

Erős Attila, a MAKSZ online szekciójának elnöke szerint „Nagy sikerrel bonyolítottuk le a tavalyi képzést, amelyet a sok pozitív visszajelzés miatt is fellelkesülve folytatjuk, kibővített tematikával, számos kiváló előadóval. A MAKSZ immáron három éve foglalkozik a felsőoktatásban is az online marketing edukációjával, hiszen a Corvinus Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Főiskolán is tart képzéseket.”

A szakmai szervezetek azon dolgoznak, hogy a képzés végén megszerzett oklevelet nemzetközi társszervezeteik is elfogadják, így a Digitális Mesterkurzus - egyedülállóan a hazai oktatási piacon - nem csak magyar viszonylatban, de külföldön is elismert oklevelet biztosítson.

Részletek a képzés oldalán olvashatóak.