2014. január 20.

Folytatódik a FilmBox megújulása

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követi: a FilmBox Extra 1 helyett a FilmBox Plus várja a nézőket, a prémium csomag részeként.

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követi: a FilmBox Extra 1 helyett a FilmBox Plus várja a nézőket, a prémium csomag részeként.

A FilmBox célja ezzel a lépéssel átláthatóbbá és elkülöníthetőbbé tenni csatornakínálatát.

A FilmBox (alapcsatorna) évente több száz premierrel jelentkezik az akciófilmektől a vígjátékokon és romantikus filmeken át egészen a drámákig. A FilmBox HD-n HD minőségben mozisikerek láthatóak, a FilmBox Family egész estés rajz-, mozi- és animációs filmeket és sorozatokat sugároz. A FilmBox Extra érdekességeket biztosít, a megújult FilmBox Plus pedig a legnagyobb rendezők filmjei mellett számos klasszikust tűz műsorára.

Az elmúlt két évben az SPI International számos új csatornával jelentkezett: a FightBox HD, a DocuBox HD, a FashionBox HD mellett egy független mozicsatorna, a FilmBox Arthouse, a 360TuneBox zene csatorna és az extrém sportokat bemutató Fast&FunBox bővítette a kínálatot.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.