2014. január 20.

Folytatódik a FilmBox megújulása

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követi: a FilmBox Extra 1 helyett a FilmBox Plus várja a nézőket, a prémium csomag részeként.

A néhány hónappal ezelőtti új arculatot újabb változás követi: a FilmBox Extra 1 helyett a FilmBox Plus várja a nézőket, a prémium csomag részeként.

A FilmBox célja ezzel a lépéssel átláthatóbbá és elkülöníthetőbbé tenni csatornakínálatát.

A FilmBox (alapcsatorna) évente több száz premierrel jelentkezik az akciófilmektől a vígjátékokon és romantikus filmeken át egészen a drámákig. A FilmBox HD-n HD minőségben mozisikerek láthatóak, a FilmBox Family egész estés rajz-, mozi- és animációs filmeket és sorozatokat sugároz. A FilmBox Extra érdekességeket biztosít, a megújult FilmBox Plus pedig a legnagyobb rendezők filmjei mellett számos klasszikust tűz műsorára.

Az elmúlt két évben az SPI International számos új csatornával jelentkezett: a FightBox HD, a DocuBox HD, a FashionBox HD mellett egy független mozicsatorna, a FilmBox Arthouse, a 360TuneBox zene csatorna és az extrém sportokat bemutató Fast&FunBox bővítette a kínálatot.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.