2013. október 04.

Folytatódó NS-MOL Liga együttműködés

Idén is az NSO TV készíti a hivatalos MOL Liga összefoglalókat.

Folytatódik az együttműködés a Nemzeti Sport-csoport és a Magyar Jégkorongszövetség között, amelynek értelmében az NSO TV készíti a MOL Liga hivatalos oldalakon megjelenő heti összefoglalóit.

A Nemzeti Sport-csoport a Magyar Jégkorongszövetség médiapartnere, így nyomtatott és online felületeken is rendszeresen beszámol a MOL liga eseményeiről. Az előző szezonhoz hasonlóan az NSO TV minden héten egy mérkőzésről összefoglalót készít. A Magyar Jégkorongszövetséggel kötött szerződés értelmében ez hivatalos összefoglaló, így nem csak a mérkőzésen résztvevő csapatok, hanem a liga szereplőinek hivatalos oldalain és egyéb online felületeken is megjelenik.

A MOL Liga mérkőzéseit a DIGI Sport közvetíti, több mint 50 MOL Liga-mérkőzést adott az előző szezonban, ezzel a jégkorong a labdarúgás után a legtöbbet közvetített sportággá vált. A Nemzeti Sport Online adatai alapján a labdarúgás után a rájátszásokat tekintve a MOL Liga volt az egyik legnézettebb bajnokság az előző idényben.

Az NSO TV és a Magyar Jégkorongszövetség közös szándéka, hogy a jövőben az összefoglalók mellett egy magazinos megjelenés és hetente mérkőzés közvetítés is helyet kapjon az együttműködésben.

„Fontos szerepet játszik az NSO TV felületein a jégkorong. Egy dinamikusan fejlődő liga évről-évre színvonalasabb mérkőzéseiből készíthetünk összefoglalót. A szövetséggel kialakított remek munkakapcsolat nagyszerű lehetőséget biztosít az NSO TV-nek exkluzív tartalmak elkészítésére és közzétételére, nemcsak a MOL Liga eseményeiről, hanem a magyar jégkorong-válogatott életéből is.” - mondta Kibédi PÉter, az NSO TV vezetője:

Kovács Csaba, a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai alelnöke úgy fogalmazott: „A MOL Liga a magyar jégkorong fejlődésének a bizonyítéka. Manapság a szlovák Extraliga klubjai is megsüvegelik a MOL Liga csapatait, márpedig a szlovák hoki magasabb szinten áll, mint a miénk – egyelőre, hiszen az előszezonban többször előfordult, hogy a magyar csapatok legyőzték a szlovák ellenfeleiket.”

 

Címkék: nemzeti sport