2017. október 05.

Fontos változások a Minimax-on

Az utóbbi évek legjobb DreamWorks-ös animációs sorozatai, valamint népszerű gyerektartalmak érkeznek a Minimax és a Jim Jam csatornákra.

Köszönhető mindez az AMC Networks International Central and Northern Europe  és az NBC Universal közti megállapodásnak, amely több évre tartósan biztosít exkluzív újdonságokat a gyerekcsatornákra. Ez az AMC első olyan kiemelt megállapodása, amely átfogó DreamWorks animációs tartalmakkal gazdagítja a Minimax műsorkínálatát. Az együttműködés egyértelmű célja volt, hogy a társaság jelentősen, minőségi és népszerű tartalommal bővítse könyvtárát. Október közepétől a DreamWorks tartalmak támogatására marketingkampányt is indít a Minimax.

A megállapodás új köntösbe öltözteti a Minimax gyerekcsatornát. Számokkal illusztrálva ez több mint 700 epizódnyi, 350 órát is meghaladó exkluzív televíziós premiert jelent, amelyeket folyamatosan, 2017. november 11-től kezdve mutat be a Minimax.

Az AMC Networks úgy döntött, egész nap elérhetővé teszi a képernyőn a jelenlegi és új tartalmait. 2018. január 1-jével a Minimax 24 órás sugárzásra tér át, ezzel csatlakozik a nemzetközi gyermekcsatorna univerzumban elfogadott műsoridő sztenderdhez.