2013. március 28.

Forgalomterelési újítások az Olcsóbbat.hu-nál

A cél, hogy a felhasználókat a vásárlási folyamat megfelelő szakaszában, adekvát ajánlatokkal érhessék el.

A cél, hogy a felhasználókat a vásárlási folyamat megfelelő szakaszában, adekvát ajánlatokkal érhessék el.

Folytatódnak a fejlesztések a Sanoma Media ár-összehasonlító oldalánál. Az Olcsóbbat.hu a tavalyi év végére bevezette a szállítási időre és a raktárkészletre vonatkozó információt, most pedig új forgalomterelési eszközökkel jelentkezik.

Az Olcsóbbat.hu idén új típusú elérési módszerekkel, érdeklődés alapú megjelenési formákkal fogja erősíteni szolgáltatását, annak érdekében, hogy a felhasználókat a vásárlási folyamat megfelelő szakaszában, adekvát ajánlatokkal érhessék el a partnerek, közölték. Ehhez a korábbiaknál erőteljesebben kívánják használni a Sanoma-portfolió adta lehetőségeket. A cég online médiaportfóliója a közlés szerint a magyar netezők közel háromnegyedét érti el jelenleg.

Az Olcsóbbat szerint tavaly a magyar kiskereskedelemben az internetes áruházak kb. 180 milliárd forint értékű forgalmat bonyolítottak. A site szerint ennek több mint 15 százalékát, azaz kb. 27 milliárd forint forgalmat ők szállítottak a webshopoknak. A portál a fejlesztésektől azt várja, hogy ez az összeg idén meghaladja a 47 milliárd forintot.

"A régióban teljesen egyedülálló fejlesztéssel új célközönséget tudunk megszólítani a piacon és egy határozott lépést teszünk az online kereskedelem független és fenntartható működtetése felé. Elemzőink szerint itthon 2,5-szörös CTR javulás, azaz hatékonyságnövekedés várható ettől a fejlesztéstől" - mondta Jenei Péter, az Olcsóbbat.hu portálvezetője.