2010. december 02.

Fotóztatott a NatGeo

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

A National Geographic Társaság immár hagyományos nemzetközi versengésének hazai fordulójára összesen 3418 fotót küldött be 2150 pályázó. A legjobb magyar képek részt vehetnek a washingtoni végső megmérettetésen is, de december 27-ig a budapesti West End Bevásárlóközpontban is megtekinthetőek.

A legjobb hazai képeket neves szakemberek és a szerkesztőség tagjai zsűrizték: Szalay Zoltán, Hajdu András, Sopronyi Gyula fotográfusok, valamint Vitray Tamás, az NG vezető szerkesztője és Heltai Csaba művészeti vezető. A legjobbnak ítélt közel 130 pályamű november 30-ától exkluzív kiállításon tekinthető meg a budapesti West End Bevásárlóközpontban. A három fő kategória legjobb fotói képviselhetik hazánkat a National Geographic 2010-es Nemzetközi Fotópályázat washingtoni döntőjében, melynek eredményhirdetése december első felében várható.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.