2010. december 02.

Fotóztatott a NatGeo

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

A National Geographic Társaság immár hagyományos nemzetközi versengésének hazai fordulójára összesen 3418 fotót küldött be 2150 pályázó. A legjobb magyar képek részt vehetnek a washingtoni végső megmérettetésen is, de december 27-ig a budapesti West End Bevásárlóközpontban is megtekinthetőek.

A legjobb hazai képeket neves szakemberek és a szerkesztőség tagjai zsűrizték: Szalay Zoltán, Hajdu András, Sopronyi Gyula fotográfusok, valamint Vitray Tamás, az NG vezető szerkesztője és Heltai Csaba művészeti vezető. A legjobbnak ítélt közel 130 pályamű november 30-ától exkluzív kiállításon tekinthető meg a budapesti West End Bevásárlóközpontban. A három fő kategória legjobb fotói képviselhetik hazánkat a National Geographic 2010-es Nemzetközi Fotópályázat washingtoni döntőjében, melynek eredményhirdetése december első felében várható.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.