2010. december 02.

Fotóztatott a NatGeo

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

Ötödször hirdette meg fotópályázatát a National Geographic; már látogatogatható a pályamunkákból rendezett exkluzív kiállítás.

A National Geographic Társaság immár hagyományos nemzetközi versengésének hazai fordulójára összesen 3418 fotót küldött be 2150 pályázó. A legjobb magyar képek részt vehetnek a washingtoni végső megmérettetésen is, de december 27-ig a budapesti West End Bevásárlóközpontban is megtekinthetőek.

A legjobb hazai képeket neves szakemberek és a szerkesztőség tagjai zsűrizték: Szalay Zoltán, Hajdu András, Sopronyi Gyula fotográfusok, valamint Vitray Tamás, az NG vezető szerkesztője és Heltai Csaba művészeti vezető. A legjobbnak ítélt közel 130 pályamű november 30-ától exkluzív kiállításon tekinthető meg a budapesti West End Bevásárlóközpontban. A három fő kategória legjobb fotói képviselhetik hazánkat a National Geographic 2010-es Nemzetközi Fotópályázat washingtoni döntőjében, melynek eredményhirdetése december első felében várható.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2018. március 15.

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.