2012. január 09.

Francia 3D-halál

Miközben Kínában éles üzemben kezdték el tesztelni a háromdimenziós tévés technológiát, a franciák kiszállnak.

Miközben Kínában éles üzemben kezdték el tesztelni a háromdimenziós tévés technológiát, a franciák kiszállnak.

A Vivendi Csoporthoz tartozó Canal+ az év kezdetén jelentette be, hogy felhagy a 3D-s sugárzással. Mégpedig azért, mert a kísérleti adás nem vonzott annyi érdeklődőt, mint arra számítottak. A tavaly júniusi indulás óta csupán harmincezer nézője akadt a programnak, ami nem tartja el az amerikai filmeket és Bajnokok Ligája meccseket is felvonultató adót – közölték.

Jelezték egyben: örömmel felülvizsgálják döntésüket, amint megnő az igény a fizetős szolgáltatás iránt. Az egyik szakportál beszámolója szerint az adást, amelyet egyébként eredetileg is kísérletinek szántak, e hónap végén állítják le.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.