2012. augusztus 01.

Francia LTE-koalíció

Összefog három francia mobilszolgáltató, hogy együtt vágjanak neki a negyedik generációs mobilfejlesztéseknek – és kitoljanak egy riválissal.

Összefog három francia mobilszolgáltató, hogy együtt vágjanak neki a negyedik generációs mobilfejlesztéseknek – és kitoljanak egy riválissal.

A Bouygues Telecom, az Orange és az SFR nem azt az utat választja, mint a brit szolgáltatók; ott a harmadik generációs hálózatokat egyesítik, hogy az így felszabadult erőforrásokat (is) 4G-fejlesztésekre fordíthassák. A galloknál ezzel szemben az LTE-tesztprogramokban rakják össze, amijük van. A jövő év elejétől azt várják, hogy gyorsabban, olcsóbban és hatékonyabban építhetik ki a hálózatot.

Ráadásul így a – ki nem mondott – remények szerint megfékezhetik az olcsó tarifáival mindinkább előretörő új szolgáltatót, a Free Mobile-t. A 65 milliós országban ugyanis 70 millió mobilkártyát használnak, a növekedés egyetlen haszonélvezője azonban a Free, amely egy év alatt 2,5 millió fölé triplázta ügyféltáborát.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.