2011. július 22.

Frekvenciacserék a digitális átállás miatt

A július, augusztusban zajló cserék az m1 és a TV2 analóg földfelszíni vételét érintik - tájékoztatott az Antenna Hungária.

A július, augusztusban zajló cserék az m1 és a TV2 analóg földfelszíni vételét érintik - tájékoztatott az Antenna Hungária.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jóváhagyása alapján kilenc analóg földfelszíni televíziós átjátszóadónál hajt végre frekvenciacseréket az Antenna Hungária. Erre a digitális átállás és további fejlesztések miatt van szükség.

A frekvenciacsere második üteme három telephely esetében az m1, további hat esetében pedig a TV2 analóg földfelszíni vételét érinti. A MinDig TV és MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások ugyanakkor továbbra is változatlan frekvenciákon érhetık el.

A frekvenciacserékre július és augusztus folyamán kerül sor. Az érintett településeken a frekvenciacsere után a tévékészülékeket be kell hangolni, hogy a két érintett adót zavartalanul fogni lehessen.

A frekvenciacserék ütemezése

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.