2013. október 30.

Frekvenciapályázatot írt ki az NMHH

Az NMHH a 450 MHz-es frekvenciasáv szabad blokkjára írt ki pályázatot.

Az NMHH a 450 MHz-es frekvenciasáv szabad blokkjára írt ki pályázatot.

Az NMHH pályázatot hirdetett a 450 MHz-es frekvenciasáv jelenleg még kihasználatlan, szabad blokkjára. A frekvenciasávban 10 évre jogosultságot elnyerő pályázó kötelezettsége elsősorban a digitális közszolgáltatások fejlesztése lesz. A szabad frekvenciablokk pályázati díja 150 millió forint. A nyertes pályázó az első négy évben évi 132 millió, az ötödik évtől pedig 265 millió forint frekvenciadíjat fizet be az államkasszába - közölte a hatóság.

Az NMHH azt várja a pályázattól, hogy így mások mellett hatékonyabbá tehető az e-útdjífizetési rendszer, a kistelepülési kormányablakok bekapcsolhatóak az országos vérkeringésbe, hatékonyabbá tehető a készenléti és segélyszolgálatok kommunikációja, de a smart metering vagy a gépek közötti (machine-to-machine, M2M) kommunikációs kapcsolatok kiépítésére is alkalmas lehet a frekvenciasáv - közölték.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.