2013. szeptember 12.

Friderikusz vezeti a Sztárban sztárt

Október 11-én rajtol a TV2 új zenés műsora.

Október 11-én rajtol a TV2 új zenés műsora.

Friderikusz Sándor vezeti a TV2 egyik újonnan induló műsorát. A Sztárban sztár október 11-étől látható majd a csatornán. A műsorban hazai énekesek adják elő zenei legendák slágereit úgy, hogy közben az eredeti előadók bőrébe bújnak a színpadon. A produkciókat négy fős, sztárokból álló zsűri fogja értékelni, emellett a nézők is szavazhatnak.

Friderikusznak nem ez az első műsora a TV2-n az utóbbi egy évben. Tavasszal ő vezette Az ének iskoláját, ami a csatorna viszonylatában igen magas nézettséggel futott. "Újabb kihívásként és megtiszteltetésként értékelem, hogy rám bízta a TV2 a műsorvezetést a Sztárban sztár című szórakoztató műsorában. Tavasszal, ugye, kis énekes tehetségek osztályfőnöke lehettem, most ősszel felnőtt előadók, zenészek, énekesek lelki támasza lehetek, szóval szép az élet, mit mondjak! Addig-meddig provokálnak, míg végül magam is dalra fakadok, de akkor annyi lesz Magyarországnak!" - kommentálta az új műsor indulását.

 

Új rekord a Sport TV-n

1 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.