KI A JOBB FOGYASZTÓ? mellékletünkben a youth- és perennial marketing témakörét járjuk körül, továbbá bemutatjuk a 21 éves, magyar tulajdonú Republic Group új arcait, Furák Andrást és Márton Szabolcsot.
A hazai youth marketinges szakma több képviselőjét kérdeztük, milyen eszközökkel érik el az „elérhetetlen” nemzedéket. A fogyasztási szokások jelentős mértékben meghatározzák azt, hogy a cégeknek milyen csatornákon érdemes célozniuk az úgynevezett perennial (40-59) célcsoportra. Erről kérdeztük Karácsony Lászlót az Atmedia stratégiai és marketingigazgatóját, de azt is megtudtuk, hogy mit jelent a márkahűség a söriparban, amelyről Palkó András, a Heineken marketingigazgatója számolt be. Az 50 az új 30, már nem igaz, hogy az idősődő vállalkozók komoly lemaradásban lennének a fiatalabbakhoz képest, erről Kristóf Györgyivel, a Hammel & Horchetier ügyvezetőjével készült interjúnkból tudhat meg többet.

Nem tudtam, hogy híres vagyok. Ha megnéztek az utcán, azt hittem, leettem magam. Az irodalmi és a kulturális élet sznob műhelyeiben a tévét lenézik. Joggal, egy tévéműsor nem tartozik a világ hét csodája közé

- válaszolta munkatársunknak Vámos Miklós, akivel az interjúnkat szintén a frissen megjelent számban olvashatják.

D. Tóth Kriszta önazonosságról, illetve a WMN.hu-ról mesélt, továbbá arról, ami igazán érdekli: ügyekről és emberekről.

Bemutatkoznak a 21 éves, magyar tulajdonú Republic Group új arcai, Furák András és Márton Szabolcs, akikkel az ügynökség átalakulásáról, az új trendekről és kihívásokról beszélgettünk.

Aczél László, a MAKSZ elnöke hitelességről, összeférhetetlenségről és versenyek súlyozásáról nyilatkozott a Médiapiacnak.

Összeállítást olvashatnak a kvízek, vetélkedők kulisszatitkairól, a médiavállalatok lehetséges, sikeres üzleti modelljeiről és a home officeban rejlő lehetőségekről.

A média és jog rovatunkban az Artisjus üzleti transzformációs igazgatójával készült interjút olvashatják. Mezei Péter az eredetiségvizsgálatról ad széleskörű tájékoztatást.

Portré rovatunkban Varga Zsombor, a Toyota PR-vezetője mutatkozik be, végül, de nem utolsó sorban megismerhetik a magyar hegymászókat támogató Sarhan Omar üzletembert is.

A Médiapiac ezeken a standokon kapható, illetve előfizethető ezen az oldalon.