2012. június 25.

Frissít a Discovery HD Showcase

Ar arculati frissítést új sorozatok indításával kísérik.

Ar arculati frissítést új sorozatok indításával kísérik.

Június 20-ával friss külsővel jelentkezett a Discovery HD Showcase a Benelux és a skandináv országokban, Közép- és Kelet-Európában, Törökországban, a Közel-Keleten és Afrikában. A megújulás nyomán a csatorna kontrasztosabb, animált logóval és arculati elemekkel jelentkezik. A Showcase felirat felülete áttetsző, üvegszerű lett, mellyel a HD tartalmak élességét kívánják még inkább kiemelni. A műsorok között különböző tematikájú bumperek és vége főcímek jelennek meg, melyeken a logó animált változata egy sötét, üvegszerű felületen tűnik fel az adott műsorra jellemző képsorokon.

A megújulással egy időben a csatorna új sorozatpremierekkel is jelentkezett az EMEA régióban.  A Mesés Mississippiben Sir Trevor McDonald, veterán brit hírolvasónak az Egyesült Államok leghosszabb folyója mentén tett utazását követhetik a nézők. Új részekkel tér vissza a Hogyan készült? sorozat. Az Oscar-díjas Morgan Freeman pedig az univerzum titkait kutatja A féreglyukon át legújabb epizódjaiban.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.