2013. február 27.

Frissítette arculatát az OzoneNetwork

Yann Arthus Bertrand légifotói adáj az új arculat alapját.

Yann Arthus Bertrand légifotói adáj az új arculat alapját.

Új arculattal jelentkezett az OzoneNetwork. Az Origo Zrt. közösségi zöldcsatornája február 25-ével frissítette megjelenését. Az arculat vizuális alapjait Yann Arthus Bertrand világhírű fotós és környezetvédő légifotói adják.

 

"A megújuló arculat egy előretekintő vizuális gondolkodás eredménye. Az OzoneNetwork logójában szereplő ózonmolekulát stilizáló, összekapcsolódó körök az eddiginél nagyobb szerepet kapnak, gyakorlatilag folyamatosan jelen lesznek a képernyőn. Az arculatváltás a beharangozókat és a naponta többször jelentkező hírszolgáltatásunkat is érinti. Yann Arthus Bertrand, világhírű légifotográfus kedvelt és csodált légifelvételeit örömmel ajánlotta fel a csatorna arculatának kialakításához, miután megismerte az OzoneNetwork küldetését. A légifelvételeket saját gyártásban készült animációinkkal egészítettük ki, a kapcsolódó zenét pedig az MR2 Petőfi rádió heti top listáján szereplő Mocsok 1 Kölykök zenekar készítette nekünk. Az OzoneNework új arculata ezzel egyszerre nemzetközi és magyar" – mondta el Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. programigazgató-producere.

Az új arculaton túl az OzoneNetwork több saját gyártású műsorral is jelentkezett. Az Egyenlítő című napi vélemény- és vitaműsorban magyar kutatók, egyetemi oktatók, környezetvédők, véleményformáló gondolkodók fordulnak meg. A naponta jelentkező OzoneGPS-ben Erőss Zsolt hegymászó európai és hazai zöld innovációkat mutat be. A tévé 2013-ban több magyar expedíciót is támogat. A nemzeti ünnepeken pedig idén is folytatódni fog "a magyar természetfilmek napja" tematikusnap-sorozat. Emellett a BBC, a ZDF és más vezető dokumentumfilm-gyártók alkotásai is képernyőre kerülnek.

"Modellünk előremutató, hiszen az OzoneNetwork egy év alatt megduplázta a nézettségét, és ma már csaknem 1,8 millió háztartásban nézhető. Közösségi médiaként pedig kötelességünknek tartjuk, hogy színvonalas, tartalmas kikapcsolódást nyújtsunk az egész családnak" - tette hozzá Vaszily Miklós vezérigazgató.

A kereskedelmi vonatkozásokról Kozári István kereskedelmi és kommunikációs igazgató elmondta: a felelősen gondolkodó vállalatok egyre szívesebben jelennek meg a csatornán. "Ezt bizonyítja az immár harmadik éve megrendezésre kerülő Ozone Zöld-díj iránti egyre nagyobb érdeklődés is." Hozzátette: a csatorna bevételei folyamatosan nőnek, egyre több hirdető és tévészolgáltató, utóbbiak között a környező országokban működő kábelszolgáltatók is nyitottak már az OzoneNetwork felé.

Február 25-én új arculattal mutatkozik be az egyre erősödő magyar öko-tévé. Az OzoneNetwork megújuló látványvilágának vizuális alapjait Yann Arthus Bertrand légifotói adják, aki közös küldetésünk miatt örömmel támogatja csatornánkat

„A megújuló arculat egy előretekintő vizuális gondolkodás eredménye. Az OzoneNetwork logójában szereplő ózonmolekulát stilizáló, összekapcsolódó körök az eddiginél nagyobb szerepet kapnak, gyakorlatilag folyamatosan jelen lesznek a képernyőn” – mondja Pálmai L. Ákos az Origo Zrt programigazgató-producere – “Az arculatváltás a beharangozókat és a naponta többször jelentkező hírszolgáltatásunkat is érinti, így egyedülálló módon egy folyamatos látványvilágot alakítunk ki a csatornán. Yann Arthus Bertrand, világhírű légifotográfus kedvelt és csodált légifelvételeit örömmel ajánlotta fel a csatorna arculatának kialakításához, miután megismerte az OzoneNetwork küldetését. A légifelvételeket saját gyártásban készült animációinkkal egészítettük ki, a kapcsolódó zenét pedig az MR2 Petőfi rádió heti top listáján szereplő, „Mocsok 1 Kölykök” zenekar készítette nekünk. Az OzoneNework új arculata ezzel egyszerre nemzetközi és magyar.” – mondta el Pálmai.

„Modellünk előremutató, hiszen az OzoneNetwork egy év alatt megduplázta a nézettségét, és ma már csaknem 1,8 millió háztartásban nézhető .”– mondta Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója. – „Közösségi médiaként pedig kötelességünknek tartjuk, hogy színvonalas, tartalmas kikapcsolódást nyújtsunk az egész családnak.” – folytatta.

Az új arculat mellett az OzoneNetwork több saját gyártású műsorral népszerűsíti a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem ügyét.

Az Egyenlítő című napi vélemény- és vitaműsorban magyar kutatók, egyetemi oktatók, környezetvédők, véleményformáló gondolkodók fordulnak meg. A naponta jelentkező OzoneGPS-ben Erőss Zsolt, Magyarország vezető expedíciós hegymászója a legérdekesebb európai és hazai „zöld-innovációkat” mutatja be. Néhány hónapja pedig elindult a „Hogyan készül? Megmutatjuk!” című heti dokumentumsorozat.

Kozári István, az Origo Zrt kereskedelmi és kommunikációs igazgatója szerint a felelősen gondolkodó vállalatok egyre szívesebben jelennek meg a csatornán. Ezt bizonyítja az immár harmadik éve megrendezésre kerülő Ozone Zöld-díj iránti egyre nagyobb érdeklődés is. A csatorna bevételei folyamatosan nőnek, egyre több hirdető és tévészolgáltató, sőt már a környező országokban működő kábelszolgáltatók is felismerték az OzoneNetwork televízió értékeit és a benne rejlő lehetőségeket.

A vásárolt tartalmaknál továbbra is előnyben részesítik az európai gyártókat, és várják a korszerű magyar ismeretterjesztő filmeket. Az OzoneNetwork 2013-ban több magyar expedíciót is támogat. A nemzeti ünnepeken idén is folytatódni fog „a magyar természetfilmek napja” tematikus nap sorozat, emellett pedig a BBC, a ZDF és más vezető dokumentumfilm gyártók korszerű technikával készült látványos alkotásai is képernyőre kerülnek az OzoneNetwork tévében.