2013. április 05.

Frissíti zenetárát a Juventus Rádió

A rádió ennek első lépcsőjeként idén is megkérdezi hallgatóit, hogy melyek a kedvenc zenéik. Szombaton lesz a Nagy Juventus Zenei Teszt 2013.

A rádió ennek első lépcsőjeként idén is megkérdezi hallgatóit, hogy melyek a kedvenc zenéik. Szombaton lesz a Nagy Juventus Zenei Teszt 2013.

- Természetesen minden egyes nap zenei összeállításakor az a cél vezérel, hogy a hallgatók szeressék a Juventust, de még minket is meglepett, hogy ennyire aktívak a hallgatók a javaslatok elküldésekor. A beérkezett tippekből, a rádióban most hallható kínálatból és az általunk kiválasztott dalokból állítottuk összeállítottunk egy 500-as listát. Ezekre a dalokra lehet majd szavazni – mondta el Kalácska Gábor, a kereskedelmi rádió programigazgatója.

Április 6-án, szombaton este 7 órakor indul az élő zenei teszt, szavazni a Juventus weboldaláról letölthető, vagy a napilapokban megtalálható tesztlapon, élőben online, sőt Magyarországon először most már okostelefonon keresztül is lehet.

- Mi nem beszélünk mellé, valóban a teszten elért eredmények döntik el, hogy az egyes dalok többet, vagy kevesebbet hallhatóak a jövőben a Juventus rádióban. Már ezért is érdemes velünk tartani, ám extra köszönetként azok közül, akik teljesen kitöltik a tesztet, és azt eljuttatják címünkre, a legszerencsésebb nemcsak a jó munka örömével, hanem egy all inclusive egyiptomi álomnyaralással is gazdagodik majd.

Címkék: juventus zene