2010. november 04.

Fut a TV2-gazda szekere

Régi idők profitja; a válság előtti szárnyalásba csapott át a harmadik negyedévben a TV2 tulajdonosa.

Régi idők profitja; a válság előtti szárnyalásba csapott át a harmadik negyedévben a TV2 tulajdonosa.

Az előzetes adatok alapján a ProSiebenSat.1 egyszeri hatásoktól megtisztított EBITDA-ja 154,9 millió euró volt, ami 64,3 százalékkal magasabb érték az előző év azonos időszakában kimutatottnál. Az adózott eredmény 32 millió euró, 626,9 milliós forgalom mellett – ez utóbbi 12 százalékos bővülést jelent.

Ennél is nagyobb mértékben nőtt a szabadon fogható németnyelvű csatornák hozta bevétel; a 387,1 milliós adat 14,8 százalékos bővülést jelez. A nemzetközi üzletek volumene csak öt százalékkal nőtt. A Thomas Ebeling konszernfőnök kedvencének tartott diverzifikáció 13,8 százalékkal volt erősebb, mint tavaly, de „csak” 83,1 millió eurót hozott.

A kedvező adatok mögött költségcsökkentés is áll, hiszen a társaság korábban éves szitnen 220 millió euróval húzta meg a nadrágszíjat. A teljes adatsort jövő csütörtökön hozza nyilvánosságra az Európa 12 állmában jelen lévő társaság.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

1 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.