2012. december 12.

Futamot nyert a Netflix

Nagyot lépett előre a tartalomversenyben a Netflix, amelynek hatalmas gyártási kapacitással rendelkező partnerre sikerült szert tennie.

Nagyot lépett előre a tartalomversenyben a Netflix, amelynek hatalmas gyártási kapacitással rendelkező partnerre sikerült szert tennie.

A napokban aláírt megállapodás szerint ugyanis a cégnek 2016-tól kizárólagos hozzáférést biztosít három cége új filmjeihez a The Walt Disney Company. A versenytárs letöltés-szolgáltatók a Disney, a Marvel és a Pixar alkotásaihoz nem férhetnek hozzá.

Szakértők szerint az az üzlettel kapcsolatos egyik nagy kérdés, hogy az újításokkal szívesen próbálkozó Disney-csapat számára az egyetlen vagy az első olyan szerződés lesz ez, amelyben ezen a platformon kizárólagos jogot bizonyos prémium tartalmaihoz kapcsolódóan – értelemszerűen jó pénzért. Szintén izgalmas felvetés, hogy miként reagálnak erre a fizetős tévécsatornák a tengerentúlon.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.