2011. július 19.

Futballozó Forma 1-esek

A július 31-én sorra kerülő Magyar Nagydíj alkalmával ismét pályára lép Magyarországon az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti.

A július 31-én sorra kerülő Magyar Nagydíj alkalmával ismét pályára lép Magyarországon az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti.

A július 31-én sorra kerülő Magyar Nagydíj alkalmával ismét pályára lép Magyarországon az F1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A világbajnoki címvédővel, Sebastian Vettellel felvértezett csapatban pályára lép még a Ferrari két pilótája, Fernando Alonso és Felipe Massa is. Az F1-es fociválogatottban helyet kap két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is. A világ leggyorsabb pilótái a magyar All Star gárdával szállnak szembe 2010. július 27-én 20 órakor a budapesti Szusza Ferenc Stadionban.

A magyar csapatban helyet kapnak politikusok, színészek, újságírók és sportolók; többek között Rudolf Péter, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Lipcsei Péter, Vincze Ottó. Az All Star csapat szövetségi kapitánya Dunai Antal lesz, az F1-es pilótákat Mészöly Géza készíti fel. A mérkőzést Kassai Viktor vezeti. A résztvevők 20 darab, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget. A gálamérkőzést követő napon boxlátogatással kezdetét veszi a 26. Magyar Nagydíj, melynek eseményeiről naponta számol be az F1csatorna.hu.

Címkék: forma-1