2014. június 06.

Futómagazin a Marquard-tól

A világ vezető futómagazinja a 25 év feletti, a futást hobbiként vagy versenyszerűen űző közönséget célozza meg színvonalas szakmai tartalommal.

A világ vezető futómagazinja a 25 év feletti, a futást hobbiként vagy versenyszerűen űző közönséget célozza meg színvonalas szakmai tartalommal.

A Runner’s World olyan témákkal szólítja meg a sport – és különösen a futás – szerelmeseit, mint az edzés, a versenyzés, a táplálkozás, a fogyás és az egészség. Célcsoportját azok az egészségtudatos, 25 év feletti sportolók adják, akik hobbiként vagy versenyszerűen űzik a futást. Az érdeklődők hírlapárusító helyeken, futóversenyeken és sportrendezvényeken, valamint a Spuri futóboltban találkozhatnak a 20.000 példányban megjelenő lappal, melynek következő számát 2014 őszére tervezi a kiadó.

„Évek óta szemeztünk a márkával, a futás népszerűségének folyamatos növekedését – így a célcsoport bővülését - látva most érkezett el az idő a bevezetéshez. A Runner’s World amellett, hogy szerepet vállal a futás további hazai népszerűsítésében, jól példázza a Marquard Media jövőbeni üzleti törekvéseit: a meglévő nagy elérésű prémium márkák mellé olyan termékeket vezetünk be (a Runner’s World mellett ilyen pl. az Éva Kreatív Papír és a Playboy Exclusive), amelyek célcsoportja garantáltan érdekes hirdető partnereinknek is, hiszen a nagyon jól meghatározott tematika egy adott kör szinte meddőszórás nélküli elérését biztosítja. A Rodale Inc. márkája 18 kiadással összesen 24 országban van jelen, mindenhol piacvezető, így minden okunk megvan, hogy higgyünk a magyar kiadás sikerében” – mondja Óhidi Zsuzsanna, a Marquard Media Magyarország Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, aki maga is szenvedélyesen űzi ezt a sportot.