2010. május 14.

G. Németh György a Napidoktor.hu főszerkesztője

Az idén tavasszal publikus formában is elindult egészségportál néhány hónapos működése alatt kiemelkedő látogatószámot produkált.

Az idén tavasszal publikus formában is elindult egészségportál néhány hónapos működése alatt kiemelkedő látogatószámot produkált.

Az új, populáris egészségportál koncepciója már tavaly megszületett és körülbelül egy éves előkészítést és fél éves tesztelést követően idén februárban indult el hivatalosan. A portál elsődleges célja az egészséges életmód és az egészségmegőrzés népszerűsítése. A portál üzemeltetője saját orvosi hátteret épített ki, így az oldalon ismert professzorokkal és népszerű gyógyítókkal találkozhat az olvasó.

Heti ügyeletes orvosok, a hagyományos gyógyászatot kiegészítő alternatív medicinák, videók és interaktív lehetőségek várják a látogatókat, naponta folyamatosan frissülő információkkal. A portálnak átlagosan heti 60 ezer egyedi látogatója és 200 ezer oldalletöltése van.

A portál kialakításánál az értékesítési és marketingcélokat is figyelembe vették, amiben a nagy tapasztalatokkal rendelkező Adaptive Media munkatársai voltak az üzemeltetők segítségére. Az Adaptive Media felel a portál médiafelületeinek ügynökségi értékesítéséért is.

A Napidoktor.hu főszerkesztője, G. Németh György több mint húsz éve dolgozik a kommunikációs szakmában. A rendszerváltás idején a gyermekek között hihetetlenül népszerű Lutra-album egyik megvalósítójaként lett közismert. 1996-tól 2001-ig kommunikációs igazgató-helyettes, majd 2006-ig kommunikációs igazgató volt a Westel/T-Mobil cégnél. Ezt követően saját cégcsoportot épített fel, amelynek része az Alvásklinika egészségügyi vállalkozás és az online kommunikációra szakosodott Artcentrum.

A Napidoktor portált működtető Gerarton Kft. is G. Németh György tulajdona. A céghez és tulajdonosához több „benyovszkys” érdekesség kapcsolódik. A cég székhelye a VIII. kerületi Benyovszky utca 10. számú ház. A Benyovszky utca 8-ban emlékkertet hoztak létre a nagy magyar felfedező tisztelői. A Benyovszky Móric emlékét ápoló Magyar- Madagaszkári Emléktársaság elnöke G. Németh György, aki portálunknak elmondta: gyermekkora óta érdekli hazánkfia kalandos élete és pályafutása, ezért ápolja emlékét a mai napig.